Boussoufa voor 6,2 miljoen euro naar Sevilla?

Nico Wieme
| 37 reacties
Boussoufa voor 6,2 miljoen euro naar Sevilla?
Foto: © SC

Waar ligt de toekomst van Mbark Boussoufa? Blijft de balvirtuoos bij Anderlecht of trekt hij in de winterstop naar een andere competitie? Uit goede bron vernam onze redactie dat de middenvelder voor 6,2 miljoen euro naar FC Sevilla zal verkassen.

Mbark Boussoufa heeft bij Anderlecht nog een contract tot medio 2012. De kans is echter klein dat de fijnbesnaarde speler tot dan in het Constant Vanden Stockstadion zal te bespeuren zijn.

 

Tijdens de voorbije zomer gonsde het van de geruchten over een mogelijke transfer van Boussoufa. Lyon, PSG, Marseille, Schalke04 en Hamburg werden genoemd. Ook Aston Villa hengelde naar de diensten van de Marokkaan; de Engelsen wilden naar verluidt zelfs zeven miljoen euro neertellen voor Boussoufa. Tot een transfer kwam het echter niet.

 

Enkele dagen geleden deelde een bron uit Spanje ons mee dat de Anderlechtspeler een contract getekend heeft bij FC Sevilla. Er wordt zelfs gewag gemaakt van een transfersom van 6,2 miljoen euro.

 

Na de wedstrijd van Anderlecht tegen Dinamo Zagreb confronteerden wij Boussoufa met deze nieuwe wending rond zijn persoon, maar daar wou hij niet te ver op ingaan. “Dan weet jij blijkbaar meer dan ik”, repliceerde ‘Bous’. “Ik ga ervan uit dat ik bij Anderlecht blijf. Ik kan niet ontkennen noch bevestigen dat ik naar Sevilla trek. Sommige clubs volgen mij inderdaad. We zien wel hoe het verloopt.” To be continued…
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties