Galjé: "Chapeau dat jongens dit kunnen neerzetten"

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Galjé: "Chapeau dat jongens dit kunnen neerzetten"
Foto: © SC

Moeskroen ging met een reservenelftal verrassend winnen op het veld van rode lantaarn Roeselare. Een resultaat dat trainer Hans Galjé zelfs in zijn stoutste dromen niet durfde wensen.

“Winnen is wel het laatste waarmee ik rekening hield”, vertelt Galjé. “Ik had op voorhand aangegeven dat ik zelfs geen wedstrijd  verwachtte. Chapeau dat de jongens in deze situatie dit nog kunnen neerzetten. Ik had meteen het gevoel dat ze er voor wilden gaan en weerwerk boden.”

Moeskroen had echter ook wat meeval. Na een paar minuten zag Roeselare Sergio Hellings met rood uitvallen. “Tegen tien man probeerden we balbezit te houden en de vrije man op te zoeken. Gelukkig mist Roeselare dan ook nog een strafschop. Dan komen we 0-2 voor en is de wedstrijd quasi beslist.”

“Na de 1-2 kregen we het nog warm, maar de centrale verdedigers en de doelman speelden een sterke wedstrijd. Op het einde wist ik zelfs niet meer wie ik er moest uithalen, iedereen had krampen. Ik had wel zes wissels kunnen doorvoeren, maar dat mag niet.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties