Verbauwhede: "Geluisterd naar raad van Verheyen"

Nico Wieme
| 10 reacties
Verbauwhede: "Geluisterd naar raad van Verheyen"
Foto: © SC

Kortrijk vesloeg Zulte Waregem met 1-0. In het slot van de match behoedde Glenn Verbauwhede zijn team voor puntenverlies.

Glenn Verbauwhede was uiteraard tevreden met de zege van KV Kortrijk thuis tegen Zulte Waregem. Vooral in het slot van de match moest de KVK-doelman op zijn kunnen een beroep doen om de bezoekers van de gelijkmaker te houden.

In het slot van de match toonde de Club Bruggehuurling zich bijzonder attent op een poging van Berat Sadik. "Ik denk dat hier wel een vreugdegebaar mocht gemaakt worden, maar mijn goede collega Gert Verheyen gaf er een advies over in Sport/Voetbalmagazine (Verheyen zei dat Verbauwhede een uitstekende doelman is, maar dat hij dat niet zo ostenatief moet laten zien door bij iedere goede redding een gebalde vuist te maken, red.) en ik probeer dat zo goed mogelijk te volgen."

Verbauwhede bleef bescheiden bij zijn inbreng. "Ik sta er om zo'n ballen te pakken. Als je zo'n redding kan maken tegen de buren, dan is dat altijd meegenomen", zei de KVK-doelman tegenover Sporza.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties