Dupré: "Geluk dit seizoen niet aan onze zijde"

Nico Wieme
| 0 reacties
Dupré: "Geluk dit seizoen niet aan onze zijde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frédéric Dupré kon er niet om lachen dat Lokeren in de blessuretijd een verdiend punt aan zijn neus zag voorbijgaan. De Waaslandse verdediger sneerde ook nog naar de Belgische Voetbalbond die deze wedstrijd liet doorgaan.

Lokeren-Gent betekent voor Frédéric Dupré een wedstrijd tegen zijn ex-team. “Het is altijd speciaal om tegen Gent te spelen”, opende Dupré. “Vroeger deden zulke confrontaties mij wel meer.”

 

“Toen we na de match in de kleedkamer kwamen, is er veel gevloekt. We voelen ons niet bestolen, maar we verdienden zeker meer dan deze nederlaag. De ontgoocheling is des te groter omdat we dat doelpunt in de blessuretijd tegen krijgen en omdat we daarna zelf nog een grote kans de nek omwringen”, vond de Lokerse rechtsachter.

 

“Het geluk is dit seizoen echt niet aan onze kant. Het is daarbij ook nog een schande dat ze bij de voetbalbond deze wedstrijd lieten doorgaan. Ze willen natuurlijk het kerstvoetbal dat ze zelf geïntroduceerd hebben niet meteen afknallen”, was Dupré scherp voor de bond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties