Ook Vandamme in beeld op Schiervelde

De Nijs Michael
| 1 reacties
Ook Vandamme in beeld op Schiervelde
Foto: © SC

Roeselare wil zich na de korte winterstop verzekeren van het behoud, maar het bestuur beseft dat er dan nieuwe spelers moeten aangetrokken worden. In navolging van Harrie Gommans en Chemcedine El Araichi hengelt zwart-wit naar een derde ex-speler.

Door het faillisement van Moeskroen staat Roeselare niet langer laatste in de Jupiler Pro League, maar toch beseft de club dat er een kwaliteitsinjectie nodig is om zich te handhaven in eerste klasse. Ex-spelers Harrie Gommans (Roda JC) en Chemcedine El Araichi (Moeskroen) werden onlangs aan de club gelinkt en nu duikt ook de naam van Jamaique Vandamme op.

Vandamme ruilde Roeselare in de zomer van 2006 in voor Roda JC, maar de Belg komt er na een zware knieblessure niet meer aan de bak. Roeselare volgt de situatie van de 24-jarige aanvaller op de voet, maar wil geen risico's nemen.

Naast Gommans en Vandamme mag ook Jeanvion Yulu-Matondo Kerkrade verlaten, maar de kans dat de voormalige aanvaller van Club Brugge naar Schiervelde trekt, lijkt nihil.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties