Craig: "Doelpunt Nong was buitenspel"
Ward Callens
| 0 reacties
Craig: "Doelpunt Nong was buitenspel"
Foto: © SC

Thomas Craig zag zijn Charleroi aanvankelijk een sterke partij spelen in Mechelen. Toch ging KV Mechelen, na een doelpunt op offside, met de drie punten lopen. "Teleurstellend", vindt de Schotse coach.

Na afloop van de verloren wedstrijd in en tegen Mechelen kon Thomas Craig alleen maar ontgoocheld zijn. Charleroi eindigde de match met negen en verloor de wedstrijd door een doelpunt van Aloys Nong vanuit buitenspelpositie. 

"Ik ben teleurgesteld", bevestigt Craig. "Teleurgesteld over het doelpunt en teleurgesteld over het gebrachte voetbal, van beide teams. Met een 0-0 kon ik wel vrede nemen. Het doelpunt van Nong was duidelijk buitenspel. Dit is de tweede maal in vijf wedstrijden dat we met een buitenspelgoal verliezen."

Toch zag de Schotse trainer ook enkele positieve punten tijdens de wedstrijd. "Het was geen schoonheidswedstrijd, maar de inzet was bijzonder goed, zoals in een cupmatch. Beide teams verdedigden ook goed."

Over de rode kaarten voor Habibou en Guedioura had Craig het volgende te zeggen: "Die voor Habibou leek me terecht. Maar Guedioura kon Verbist ook geel geven. De overtreding was zeker 60 meter van het doel. Geen echte doelkans dus. Maar ik zal er mee moeten leven", aldus de Schot. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties