Wils: "Ik zit nog niet aan mijn plafond"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Wils: "Ik zit nog niet aan mijn plafond"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent trapt vanavond de tweede ronde af tegen KV Kortrijk. De Buffalo’s zijn al acht competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Verdediger Stef Wils heeft met vijf doelpunten een serieuze inbreng in de opmars van AA Gent.

“Ik voel me goed en haal een redelijk constant niveau”, zegt Wils in HBvL. “Maar ik zit nog lang niet aan mijn plafond. Ik heb in mijn carrière alles stap voor stap gedaan. Ik ben als centrale verdediger ook slimmer geworden. Dat komt allicht ook door het ouder worden.”

 

Wils wil zeker niet alleen met de veren op de hoed gaan lopen. “Het vertrouwen in de groep groeide met de wedstrijd na de zege op Charleroi. Dat en de terugkeer van Bernd Thijs centraal op het middenveld hebben AA Gent op het goede spoor gezet.”


Een weg die naar de titel kan leiden? “We moeten nog groeien. Zo mochten we in de slotfase tegen Anderlecht onze voorsprong niet weggeven. Maar we zijn op de goede weg. Michel Preud'homme zorgt daar voor. Hij plant zijn gedrevenheid en professionalisme over op de spelers.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties