Genk, STVV en KV Mechelen pakken driepunter

Anthony Van der Planken
| 106 reacties
Genk, STVV en KV Mechelen pakken driepunter
Foto: © SC

Racing Genk is goed aan het nieuwe jaar begonnen. De Limburgers wonnen met 1-3 in Charleroi. Ook STVV en KV Mechelen gingen met de drie punten aan de haal.

Genk was voor de rust de betere ploeg, maar kwam wel op achterstand na een goal van Ciza op slag van rust. Na de pauze zetten de bezoekers al gauw orde op zaken. Twee goals in evenveel minuten zorgden voor een 1-2-voorsprong. Toszer en Ogunjimi troffen raak. In de slotfase legde Joao Carlos de 1-3-eindstand vast.

Ook die andere Limburgse club, Sint-Truiden, wist de drie punten te pakken. De Truienaren hadden behoorlijk veel moeite met Lokeren, maar een late treffer van Sidibe besliste het duel. Diezelfde Sibide had de thuisploeg eerder al op voorsprong gebracht, Gueye kon echter gelijk maken.

Roeselare kon niet profiteren van het Lokerens puntenverlies en ging thuis onderuit tegen KV Mechelen. De West-Vlamingen waren wel de betere ploeg, maar slikten twee domme doelpunten. De eerste van Gorius, de tweede van Nong. Dequevy scoorde onderweg nog tegen.

Club Brugge - Westerlo werd uitgesteld wegens de hevige regenval.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties