Stoke City kiepert Arsenal uit FA Cup

Manuel Gonzalez
| 1 reacties

Arsenal is verrassend uitgeschakeld in de FA Cup. The Gunners verloren vanmiddag met 3-1 bij Stoke City.

De wedstrijd kon niet slechter starten voor Arsenal. Al in de eerste minuut bracht Ricardo Fuller de thuisploeg op voorsprong. Door deze vroeg goal liep het team van Arsène Wenger de hele wedstrijd achter de feiten aan.

Toch slaagde de Braziliaan Denilson (foto) er drie minuten voor de pauze in om de stand in evenwicht te trekken. Maar opnieuw Fuller, in de 77ste minuut, en Whitehead, vijf minuten voor tijd, bezegelden het lot van de Londense topclub.

Het moet wel gezegd dat Arsenal met een experimenteel elftal aan de aftrap kwam. Zo stonden onze landgenoot Vermaelen, maar ook Rosicky, Arshavin en Eduardo niet aan de aftrap. Arshavin en Rosicky vielen halverwege de tweede helft nog wel in, maar daarna trok Stoke dus toch nog het laken naar zich toe.