Bölöni: "Twijfelde aan goede afloop"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Bölöni: "Twijfelde aan goede afloop"
Foto: © SC

Standard kroop gisteren tegen Charleroi door het oog van de naald na een late treffer van Axel Witsel. Trainer Laszlo Bölöni geeft toe dat hij er niet meer in geloofde.

“Ik moet eerlijk toegeven dat twijfelde aan de goede afloop”, aldus Bölöni in de kranten. “Ik neem aan dat de fans van Charleroi ontgoocheld zijn. In hun plaats zou ik dat ook zijn. Hopelijk kunnen ze zich troosten met de vaststelling dat ze een spectaculaire wedstrijd hebben gezien zonder dode momenten.”
 

Standard gaf bijna nog een 0-2-voorsprong weg. “We hadden het ritme uit te match moeten halen. Daar zijn we niet in geslaagd. Integendeel, we lieten ons opjagen, zelfs op stang jagen. Met als resultaat nervositeit, domme gele kaarten en twee tegengoals die er anders niet zouden gekomen zijn.”

Bölöni gooide nog met bloemetjes naar enkele spelers. “Ik ben tevreden over het rendement van Defour. Witsel speelde zich tweede opeenvolgende sterke wedstrijd. En Carcela begint eindelijk opnieuw te voetballen met het hoofd rechtop. Nog niet alle spelers zijn in vorm, maar we gaan erop vooruit. Dat is een geruststelling.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties