Wordt Chamakh ploegmaat van Vermaelen?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Wordt Chamakh ploegmaat van Vermaelen?
Foto: © SC

Marouane Chamakh wordt volgend seizoen mogelijk een ploegmaat van Thomas Vermaelen. De Marokkaanse aanvaller van Bordeaux is in juni transfervrij en geeft de voorkeur aan en verhuis naar Arsenal.

De Gunners probeerden al een aantal keer om de 26-jarige Chamakh weg te kapen in de Franse wijnstad, maar Arsène Wenger en co kwamen telkens van een kale reis terug.
 

In juni mogen de Londenaren de aanvaller dan mogelijk toch verwelkomen. Chamakh weigerde om bij de Franse landskampioen een nieuw contract te tekenen en mag na het seizoen een nieuwe club zoeken.
 

"Ik wil graag in de Premier League voetballen", zegt de Marokkaan in de Franse sportkrant L'Equipe. "En als ik mag kiezen, zet ik mijn handtekening onder een contract bij Arsenal. Maar ik houd alle opties nog open. Er is nog geen enkele reden om overhaast een beslissing te nemen."

Arsenal is niet de enige gegadigde. Ook Chelsea, Tottenham, Sunderland, Liverpool, Everton, Inter, Juventus en Sevilla hebben de naam van Chamakh op hun verlanglijstje staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties