Jovanovic: "Ik kon het niet beter treffen"

Hannes De Meyer
| 13 reacties
Jovanovic: "Ik kon het niet beter treffen"
Foto: © SC

Milan Jovanovic bereikte gisterenavond een overeenkomst met Liverpool voor drie jaar. Zo komt een einde aan heel de transfersoap rond de spits. De Gouden Schoen is in de wolken met zijn transfer.

"Liverpool is Liverpool. Club uit de top tien van Europa. Ik kon het niet beter treffen. Het is een club met een rijke traditie", legt Jovanovic uit in Het Nieuwsblad.

"Ik wilde graag naar een grote club en dan is Liverpool uiteraard fantastisch. Bovendien wilde trainer Rafael Benitez mij heel erg graag. Dat heeft ook meegespeeld in mijn beslissing."

"Iedereen mag er het zijne van denken. Ik heb vier jaar voor Standard gespeeld. Ik heb alles te danken aan die club: twee titels, mijn statuut van international, het WK en mijn transfer naar Liverpool", aldus de aanvaller.

"Ik ben heel erkentelijk ten aanzien van Standard en ik zal mij tot de laatste dag als een gentleman gedragen. Bovendien: het is ook in mijn belang. Ik moet mijn speelkansen voor het WK gaaf houden."

"Dat mijn overgang nu rond is, is ook een goeie zaak voor mij en voor Standard. Vanaf nu kan ik me concentreren op het veld. Ik hoop in schoonheid te kunnen vertrekken, mét een Europees ticket. Maar dat hangt niet alleen van Jovanovic af", stelt de Servische international.

Jovanovic moet wel nog naar Engeland voor medische testen, maar daar worden geen problemen mee verwacht. Daarna kan de Gouden Schoen zijn contract tekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties