Devroe: "Er kunnen maar elf spelers meedoen"

Manuel Gonzalez
| 40 reacties
Devroe: "Er kunnen maar elf spelers meedoen"
Foto: © SC

Na de wedstrijd tegen Standard zei Club-aanvaller Sonck nog maar eens dat hij niet begrijpt waarom trainer Adrie Koster hem niet meer opstelt.

"Koster stelt zijn ploeg op in eer en geweten. Misschien verkiest hij soms de snelheid van Lestienne boven de ervaring van Sonck. Koster zal het team niet moedwillig verzwakken, hé", zegt sportmanager Luc Devroe in HNB.

"Ik zie niet wat het probleem is. Integendeel, straks keren er nog spelers terug uit blessure. Wat dan? Er kunnen er maar elf meedoen. Het is niet de eerste keer dat iemand ernaast valt en minder gelukkig is."

"Is het opstellen van alleen ervaren dertigers een garantie? Sonck is geen garantie op winst of goals, die heb je met niemand. Elke wedstrijd moet gespeeld worden. Trouwens, als je alleen naar statistieken kijkt, kan je nooit een jonge speler een kans geven. Je kan toch geen ervaring opdoen als je niet speelt."

De vraag stelt zich of Wesley Sonck volgend seizoen nog wel bij Club zal spelen. "Er is een definitief voorstel aan Sonck, maar dat dateert van twee maanden geleden. Er is geen respons op gekomen. Dus die knoop moet nog doorgehakt worden. We zien het wel."

"Wat mij betreft is er niets aan de hand. Ik ben niet kwaad op Wesley. Ik respecteer hem zoals hij is. Wij weten wat we aan hem hebben. Trouwens, het kan snel gaan. Wie weet scoort hij tegen Valencia of maakt hij in de laatste match voor de play-offs de goal voor de titel. Ik blijf erbij dat Sonck een goeie keuze was voor Club. Maar ik heb altijd gezegd dat Wesley zijn nut voor Club Brugge had, heeft en zal hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties