Ook De Mets geschorst tegen Roeselare

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Ook De Mets geschorst tegen Roeselare
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge moet het zondag in de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie stellen zonder Gertjan De Mets.

De verdediger liep in de beloftenwedstrijd tegen Zulte Waregem op 8 februari tegen een rode kaart aan. Daardoor zal hij niet beschikbaar zijn voor de partij tegen de West-Vlaamse buren uit Roeselare.

Behalve De Mets zijn ook doelman Stijn Stijnen en de Kroaat Ivan Perisic geschorst. Zij liepen in Sint-Truiden allebei tegen hun vijfde gele kaart van het seizoen aan. Geert De Vlieger zal daardoor opnieuw een kans krijgen in het doel.

De positie van Perisic zal ook zonder al te veel problemen kunnen ingevuld worden want Nabil Dirar en Ronald Vargas zijn opnieuw wedstrijdfit, net als Carl Hoefkens. Karel Geraerts, die geblesseerd afhaakte bij de Rode Duivels, zal eveneens weer zijn opwachting maken.

De beloften van Club Brugge speelden overigens gisteren in Roeselare en wonnen met 1-3. Opvallend was dat maar liefst negen spelers uit de A-kern aan de aftrap stonden: Gertjan De Mets, Jeroen Simaeys, Cleber Sonda, Jorn Vermeulen, Thibaut Van Acker, Peter Van der Heyden, Roy Meeus, Mohamed Dahmane en Daniël Chavez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties