Bergen, KVSK, Lierse winnen, FC Luik verrast Eupen

Manuel Gonzalez
| 21 reacties
Bergen, KVSK, Lierse winnen, FC Luik verrast Eupen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De top drie in de tweede klasse heeft gewonnen. Alleen Eupen moet de rol een beetje lossen na verrassend puntenverlies tegen rode lantaarn FC Luik. SK Beveren deed een bijzonder slechte zaak in de strijd tegen de degradatie.

KVSK United moest op bezoek bij KV Turnhout, dat afgelopen zaterdag nog met 3-1 won van Antwerp. De Limburgers stonden 0-1 voor aan de pauze, maar tien minuten voor het einde was de score 2-2. In de slotfase trok United de wedstrijd dan nog naar zich toe met goals van Brouwers (foto) en Cerigioni.

Bergen blijft leider na een mooie 0-2 zege bij FC Dender. Roussel en Jarju beslisten de partij al voor de pauze. Lierse haalde het met 0-1 bij Antwerp, zoals u al uitgebreider kon lezen, na een treffer van Wahed. Eupen moet de rol voorlopig even lossen na een 1-1 gelijkspel tegen FC Luik. Mombongo zorgde voor de voorsprong maar Bruzzese bezorgde de bezoekers toch nog een punt.

Beveren moet stilaan beginnen vrezen voor de derde klasse. Het verloor de uiterst belangrijke wedstrijd bij Boussu-Dour met 2-1. Aan de pauze was het nog 0-1 voor de Waaslanders, maar na een rode kaart voor bezoeker Kokat trokken de Walen de situatie volledig recht. In de slotfase werd ook nog een thuisspeler uitgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties