Overmeire: "Kan weinig goeds zeggen over scheids"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Overmeire: "Kan weinig goeds zeggen over scheids"
Foto: © SC

Lokeren ging met 3-1 onderuit op het veld van KV Mechelen. Kop van Jut bij de Waaslanders was scheidsrechter Dimitri Geldhof. “Ik kan weinig goeds over hem zeggen”, aldus kapitein Killian Overmeire.

Vooral het derde doelpunt van Julien Gorius zorgde voor veel ophef. De Fransman beroerde het leer met de hand. Heel Lokeren protesteerde, zonder succes. “Ongelooflijk dat hij dat niet gezien heeft”, foetert Overmeire. “Heel het stadion had het gezien. Hij zal het straks wel beseffen als hij de beelden ziet.” 

“We moeten normaal onze mond houden over de scheidsrechters, maar vandaag kan ik weinig goeds zeggen. Ook bij het tweede doelpunt speelde hij een rol. Leko wil een bal in de diepte sturen, maar hij loopt in de weg. Mechelen maakt dan een fout, maar hij laat doorspelen. Ik ga niet zeggen dat het zijn fout is, maar hij heeft er wel iets mee te maken.”

Op vrije trap maakte Overmeire er nog 3-1 van. “Al mijn frustratie zat in die vrije trap. Hij had misschien wel veel tijd, maar ik trap hem mooi in het hoekje. Jammer dat we geen punt pakken, want dat had goed geweest voor het vertrouwen.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties