Mununga: "Blij dat mijn doelpunt punt opleverde"

Nico Wieme
| 3 reacties
Mununga: "Blij dat mijn doelpunt punt opleverde"
Foto: © SC

Joachim Mununga bracht met zijn doelpunt KV Mechelen terug in de match bij Lokeren. De aanvaller kon zich verzoenen met het gelijkspel en ziet zijn team volgende week de groepswinst pakken.

Mechelen stond na een kwartier al 2-0 in het krijt bij Lokeren. “Dat was zeker geen mentaal probleem, het was zuiver fysiek”, bekende Joachim Mununga ons achteraf. “Na die dubbele opdoffer konden we niet onmiddellijk reageren. Na de pauze hebben we uit een ander vaatje getapt en de situatie rechtgezet. Van paniek was evenwel nooit sprake.” 

“De puntendeling vind ik al bij al een correcte weergave van de match. Daar kan ik mee leven. Met mijn doelpunt ben ik blij. Het bracht ons uiteindelijk nog een punt op. Al wil ik wel onderstrepen dat dit een collectief punt is dat we behaalden”, aldus Mununga.

De Mechelse flankaanvaller ziet zijn team die eerste plaats in de poule niet meer uit handen geven. “We bevinden ons in een zeer goede situatie. Dit geven we niet meer uit handen. Iedereen wil die groepswinst.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties