Perbet: "Wie op de bank zit, kan geen ritme opdoen"

Nico Wieme
| 7 reacties
Perbet: "Wie op de bank zit, kan geen ritme opdoen"
Foto: © SC

Jérémy Perbet leek Lokeren op weg te zetten naar winst tegen KV Mechelen, maar de Waaslanders gaven hun dubbele voorsprong in het slot van de match nog uit handen. De Lokerenspits was achteraf kritisch voor zichzelf en zijn coach.

“Ik heb gescoord, maar dat maakt mij niet gelukkig”, verraste Jérémy Perbet na afloop van de match. “Ik heb veel balverlies geleden en zat niet zo goed in de match. Ik moest mij van de coach vooral op het meeverdedigen concentreren. In dat opzicht heb ik de ploeg geholpen.”

De Fransman weet wat er nodig is zijn oude niveau terug te vinden. “Iedere speler die wil presteren, heeft ritme nodig. Van op de bank te zitten, krijg je dat niet. Het mag geen excuus zijn, maar dat is wel de reden waarom ik niet in vorm ben. Ik heb daarover al gediscussieerd met de coach.”

Perbet is er echter van overtuigd dat het volgend seizoen beter zal lopen. “Dit jaar ben ik pas na Nieuwjaar bij Lokeren gekomen. Volgend seizoen wordt anders, dan maak ik de hele voorbereiding mee en zal ik fysiek in orde zijn als de competitie begint.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties