Destorme: "PO2 is interessanter dan PO1"

Nico Wieme
| 6 reacties
Destorme: "PO2 is interessanter dan PO1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

David Destorme vond dat KV Mechelen een uitstekende zaak had gedaan met het gelijkspel in Lokeren. Toch moest de middenvelder bekennen dat het spelniveau veel beter moet.

“Het punt dat we hier in extremis pakken maakt een wereld van verschil”, was David Destorme  van mening. “Nu hebben we het allemaal nog in eigen handen. Het doelsaldo kan volgende week nog een rol spelen. Westerlo heeft met drie doelpunten verschil gewonnen van Cercle. Dat betekent dat zij tegen ons met twee doelpunten verschil moeten winnen. Het wordt spannend volgende week. Ik verwacht een helse avond.”

Kritisch

Toch was niet iedereen tevreden na de wedstrijd. “Klopt. Onze coach was heel kritisch. We beseften zelf wel dat we een zeer slechte eerste helft hebben gespeeld. Tijdens de rust hebben we de koppen bij elkaar gestoken en in de tweede helft hebben we ervoor geknokt.”

Destorme steekt de hand in eigen boezem voor de twee tegendoelpunten. “Ik lag met balverlies aan de basis van het eerste thuisdoelpunt. Lokeren kon counteren en maakte het goed af. Ook aan de goal van Jérémy Perbet ging geklungel van ons vooraf. We mogen blij zijn dat we nog een punt uit de brand hebben kunnen slepen.”

Plezant in PO2 

De KV-middenvelder vindt het leuker om in Play-off 2 te spelen dan in Play-off 1. “We spelen liever in PO2 voor groepswinst dan dat we in PO1 onderaan zouden bengelen. Nu kunnen we nog gaan voor een Europees ticket.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties