Gent 'not amused' met vraag Voetbalbond

Kristof Blomme
| 44 reacties
Gent 'not amused' met vraag Voetbalbond
Foto: © SC

AA Gent is niet te spreken over de vraag van de Voetbalbond om te mogen onderhandelen met Michel Preud'Homme. De Buffalo's zijn als de dood voor een vertrek van hun trainer.

Philippe Collin vroeg AA Gent-voorzitter Ivan de Witte om de onderhandelingen te mogen opstarten met Michel Preud'Homme in verband met de open vacature van bondscoach. Dat is niet in goede aarde gevallen. "Ik kan me moeilijk voorstellen dat de Bond eerst moord en brand schreeuwt over de contractbreuk van Advocaat en dan één week later net hetzelfde zou doen bij ons."

Ook manager Michel Louwagie is in Het Laatste Nieuws vlijmscherp voor de KBVB. "We kunnen niet aanvaarden dat een derde partij Michel zou aanzetten tot contractbreuk, want dat is de enige manier waarop hij hier kan weggaan. Er is geen sprake van dat wij zullen meewerken om onze coach af te staan aan de nationale ploeg." En hij gaat nog verder: "Onze club wordt hierdoor gedestabiliseerd. We moeten ons nog concentreren op de tweede plaats en de bekerfinale. Ik zou niet willen dat dit nu in gevaar komt, terwijl ik weet dat de Bond al vijf maanden weet dat Rusland Advocaat wil en ze dus al tijd genoeg hadden om een nieuwe bondscoach te zoeken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties