Kan Club profiteren van uitschuiver Buffalo's?

Steurbaut Kersten
| 41 reacties
Kan Club profiteren van uitschuiver Buffalo's?
Foto: © SC

Club Brugge kan vanavond een gouden zaak doen in de strijd om de tweede plaats. Bij winst tegen Sint-Truiden wipt het over AA Gent en zet het de Limburgers op vijf punten.

Ondanks de magere balans van blauw-zwart, 2 op 15 en drie nederlagen op rij, houden Adrie Koster en co de tweede plaats toch in het vizier. Met dank aan Georges Leekens die AA Gent zaterdag op een scoreloos gelijkspel hield.

Wils kan niet kiezen

Club Brugge kan vanavond profiteren van het puntenverlies van AA Gent en een belangrijke stap richting Europees voetbal zetten. Bij winst zet het STVV immers op vijf punten met nog slechts twee wedstrijden op het programma.

AA Gent-verdediger Stef Wils zucht. “Ik weet niet wat vanavond een goed resultaat is. Bij een gelijkspel blijven we tweede, maar bij winst van Club Brugge kunnen we ons volgende week definitief verzekeren van de derde plaats.”

Odjidja keert terug

Koster kan bij Club vanavond terug rekenen op Vadis Odjidja, die twee wedstrijden op de strafbank zat. Voor Karel Geraerts en Wesley Sonck komt de wedstrijd nog te vroeg. 

Guido Brepoels mist Niels Schouterden met een enkelblessure. Cephas Chimedza en Jonathan Wilmet waren onzeker, maar raken wellicht speelklaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties