Berrier: "Ik voel me er klaar voor"

Steurbaut Kersten
| 65 reacties
Berrier: "Ik voel me er klaar voor"
Foto: © SC

Franck Berrier is bijzonder opgetogen met zijn transfer naar Standard. Bij Zulte Waregem reageren ze realistisch. “Als Standard aanklopt, kunnen wij hem niet tegenhouden.”

“Ik ben ontzettend gelukkig met deze kans”, zegt Berrier. “Het was altijd mijn ambitie om een stap hogerop te zetten en daar voel ik me klaar voor. Ik zal er dan ook alles aan doen om te slagen en wil iedereen bij Zulte Waregem danken voor mijn schitterende periode daar.”

Zulte Waregem moet nu op zoek naar een nieuwe draaischijf op het middenveld. “Uiteraard hadden wij Franck Berrier graag gehouden”, stelt algemeen manager Vincent Mannaert. “Maar de realiteit zegt dat als een club als Standard aanklopt en een mooie aanbieding heeft voor zowel de speler als Zulte Waregem, wij hem niet kunnen en willen tegenhouden.”

Opvangen

“Nu is het zaak om ervoor te zorgen dat we zijn vertrek opvangen. Het is niet de eerste keer dat we een spelbepalende speler zien vertrekken. Na de verhuis van Salou speelden we een schitterende Europese campagne en na het vertrek van Leye in januari 2009 eindigden we nog op een vijfde plaats. Ook nu zullen we proberen gepast te reageren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties