Komt Sollied toch naar Lierse?

Steurbaut Kersten
| 30 reacties
Komt Sollied toch naar Lierse?
Foto: © SC

Er hangt een waas van onzekerheid rond de trainersstoel bij Lierse. Blijft kampioenenmaker Aimé Anthuenis aan of wordt Trond Sollied de nieuwe T1 op het Lisp? Voor Maged Samy is de koele Noor de eerste keuze.

“Als de ambities op dezelfde lijn liggen, dan blijft Anthuenis”, verzekerde Samy tijdens de kampioenenviering van Lierse.

De Waaslander stond open voor een verlengd verblijf, maar uitte zich toen al sceptisch tegenover een nieuw avontuur in eerste klasse. “Veel trainers worden nogal snel en ten onrechte ontslagen”, klonk het bij Anthuenis.

Twee weken na het titelfeest is er nog geen witte rook boven Lier te bespeuren. Speler Eric Deflandre suggereerde al dat Anthuenis zijn koffers zou mogen pakken.

Andere kaarten

En zo komt Trond Sollied terug in beeld. Maged Samy contacteerde de Noor al na het ontslag van Herman Helleputte, maar Sollied haalde zijn neus op voor tweede klasse. Nu de Pallieters hun plaatsje in eerste heroverd hebben en ambitieus toeleven naar het nieuwe seizoen, liggen de kaarten anders.

Sollied blijft er voorlopig rustig onder. “Het enige wat ik kwijt wil, is dat ik binnen een week of twee duidelijkheid hoop te hebben over mijn situatie”, zegt de voormalige trainer van Club Brugge en AA Gent in HLN.

Anthuenis rekent nog op een verlengd verblijf: “Als Samy terug in België zullen we opnieuw praten.” Samy verblijft tot volgende week in Egypte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties