Vriendin Kevin De Bruyne: "Genk pakt dat ticket"

Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Vriendin Kevin De Bruyne: "Genk pakt dat ticket"
Foto: © SC

Iedereen heeft een mening over de Limburgse superderby. Zo ook de vriendin van Kevin De Bruyne en de zoon van Guido Brepoels.

Ben Brepoels (14) en Eveline Wenmaekers (16) zitten allebei op de hotelschool in Hasselt. Allebei zitten ze in het derde jaar. Eveline volgt toerisme, Ben doet restaurant en keuken.

"Ik zag hem eens op de speelplaats lopen en vond dat hij veel op Guido Brepoels leek, dus heb ik hem gewoon gevraagd of dat zijn vader was", aldus Eveline in HBvL. "Zo kennen we elkaar."

"Ik ben later via klasgenoten pas te weten gekomen dat zij de vriendin van Kevin De Bruyne is", aldus Ben. De Bruyne werd gisteren voor de eerste keer opgeroepen voor de Rode Duivels. "Is dat echt waar?", reageert Eveline. "Mijn school is pas uit, dus ik kon het nog niet weten. Ik ben echt blij voor hem."

"We zijn nu tien maanden samen, dat is dus een mooie cadeau dat hij voor België mag spelen. Ik leerde hem kennen toen ik in de kantine werkte bij Racing Genk. Hij speelde toen nog bij de beloften."

"Op papier heeft Genk meer kwaliteit", zegt Ben. "Maar STVV is meer een team. Ik zie Genk en STVV thuis winnen met 3-1 en dan volgen verlengingen."

"Ik ken niet zoveel van voetbal, maar ik weet wel dat Genk dat Europese ticket pakt", aldus Eveline.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties