Voorspel gratis het WK, win 1500 euro en ga als VIP naar Madrid

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Voorspel gratis het WK, win 1500 euro en ga als VIP naar Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De WK-koorts stijgt. Over exact 26 dagen trappen gastland Zuid-Afrika en Mexico de eerste wereldbeker op het Afrikaanse continent op gang. Dankzij Voetbalkrant.com en BWIN zal u nog nooit zo'n spannend WK hebben meegemaakt.

Wij schenken u immers VOLLEDIG GRATIS 150 euro om tijdens het wereldkampioenschap te gokken. Met een beetje geluk eindigt u het tornooi met een tienvoud van uw startkapitaal.

Wat moet u doen?

U schrijft zich via Voetbalkrant.com in en stort 50 euro. BWIN schenkt u een bonus van 100 euro, wij betalen u 50 euro terug via overschrijving*.

SCHRIJF U HIER IN!

We hebben nog iets extra’s in petto!

Bovendien maakt u nog kans op enkele mooie extra’s. Als u minstens tien euro inzet op een WK-weddenschap, dan wint u misschien een VIP-trip naar Real Madrid voor twee personen. Inclusief vlucht, hotel, 1 diner, stadiontour en een welkomstgeschenk van BWIN.

Mag u niet naar Madrid, dan maakt u nog kans op enkele andere mooie prijzen: een LCD-TV 32” Sony32E, een Wii Sportpack, een iPod inclusief BWIN-gravering of een iPod shuffle 4GB black.

Meer info vindt u op volgende pagina.

* Vul dit formulier in voor de terugbetaling van 50 euro.

Deze actie is alleen geldig voor nieuwe accounts.

Heel belangrijk is dat de printscreen een bewijs is van jullie inschrijving. Dit kan gevonden worden bij ‘Mijn Account’. Daar zie je een scherm met de bonus van 100 euro die jullie krijgen van Voetbalkrant.com. Dit scherm moet afgedrukt worden en opgestuurd naar onderstaand adres. Het is het bewijs dat jullie via onze site de promotie hebben gevonden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties