Sepp De Roover vier jaar naar Lokeren

Steurbaut Kersten
| 163 reacties
Sepp De Roover vier jaar naar Lokeren
Foto: © SC

Sepp De Roover keert terug naar België. De verdediger kiest niet voor Club Brugge, maar zette zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen bij Sporting Lokeren.

De Roover stond in de belangstelling van verschillende Belgische clubs. Zo aasden ook Club Brugge en Lierse op de rechtsachter van FC Groningen. Uiteindelijk kiest De Roover, die onlangs nog zijn contract verlengde, voor Sporting Lokeren.

De voetbalcarrière van De Roover begon bij Verbroedering Geel. Daarna koos de 25-jarige verdediger voor een Nederlands avontuur en speelde hij voor Willem II, PSV, Sparta Rotterdam en FC Groningen.

In 2008 maakte De Roover deel uit van de Belgische Olympische selectie en op 14 november 2009 maakte hij in een oefenduel tegen Hongarije zijn debuut voor de Rode Duivels. Het voorbije seizoen zag De Roover grotendeels aan zich voorbij gaan. Eind november scheurde hij de kruisbanden van zijn linkerknie.

Voor Lokeren is het al de vijfde transfer tijdens de zomermercato. Eerder verhuisden Koen Persoons, Benjamin De Ceulaer, Ivan Leko en Ivan Yagan al naar Lokeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties