Supporter voor Voetbalkrant met De Wree en Vandamme

Supporter voor Voetbalkrant met De Wree en Vandamme
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Gentse Blaarmeersen zijn dit weekend opnieuw het decor voor de Keizer Karel Cup, het grootste minivoetbaltornooi in Europa. Ook Voetbalkrant.com bindt zijn voetbalschoenen aan en verzamelde enkele bekende namen om mee te strijden voor de eindzege.

Zo zal onder andere Kris De Wree het shirtje van Voetbalkrant.com aantrekken. De 29-jarige verdediger brak vijf weken geleden nog zijn arm in het play-offduel met FC Utrecht, maar is volledig hersteld.

“Ik kan de arm terug volledig gebruiken”, zegt De Wree. “Alleen het litteken herinnert mij nog aan die fase. Zo’n weekend is goed om de conditie wat te onderhouden, al is het al van in de lagere school geleden dat ik nog minivoetbal gespeeld heb. Maar ik kijk ernaar uit, ik zal me alvast goed amuseren.”

De Wree krijgt in Gent het gezelschap van Jamaïque Vandamme, Bart Van Zundert, Karim Bachar, Bilal Abou Allal, Hicham El Adoully en Wes De Ceuster. Voetbalkrant speelt zijn eerste wedstrijd zaterdag om 9.30 uur. De finale staat zondag om 17.30 uur op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties