Meert: "Scheids is gisteren aan voorbereiding begonnen"

Steurbaut Kersten
| 46 reacties
Meert: "Scheids is gisteren aan voorbereiding begonnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Meert en Standard, het is een combinatie die altijd wel voor animo zorgt. De middenvelder werd deze keer met een rode kaart van het veld gestuurd. Meert was snoeidhard voor scheidsrechter Laurent Colemonts.

In de eerste helft kreeg Meert geel voor een fout op Laurent Ciman. “Akkoord, ik kom te laat, maar het was de eerste fout van mezelf en de eerste van Zulte Waregem. Dan vind ik niet dat je op die positie een kaart moet trekken.”

De tweede gele kaart begrijpt Meert helemaal niet. “Dat was echt een lachertje”, aldus de middenvelder. “Ik zit gewoon mee in de actie en Bolat loopt recht tegen mij aan. Ik doe geen enkele beweging om hem tegen te houden.”

“De scheidsrechter heeft zich gewoon laten intimideren en mij een onterechte kaart aangesmeerd. Heel jammer. Je werkt je zes weken uit de naad om goed aan de competitie te beginnen. Dan gebeurt dit. Ik heb het gevoel dat de scheidsrechters pas gisteren met hun voorbereiding zijn begonnen.”

Standard maakte tegen tien man nog de gelijkmaker via Steven Defour. “Ik voel me daar verantwoordelijk voor. Als ik geen rode kaart krijg, dan zie ik ons hier misschien nog met 2-0 winnen. Dit is een grote ontgoocheling. Je komt niet ieder jaar zo goed spelen op Sclessin.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties