Liverpool heeft vijftien miljoen over voor Defour

Yves Dekoning
| 72 reacties
Liverpool heeft vijftien miljoen over voor Defour
Foto: © SC

De Britse kranten hebben zich op Steven Defour gestort. Volgens de Engelse pers staat het nu vast dat Javier Mascherano Liverpool verlaat en Defour zou op één staan om hem op te volgen.

Liverpool FC zou een bod van ruim vijftien miljoen euro op Steven Defour voorbereiden. De 22-jarige spelmaker van Standard zou bij de Reds Javier Mascherano moeten opvolgen. Roy Hodgson ziet in Defour de ideale box-to-box die meer aanvallende impulsen moet geven aan de ploeg.

Mascherano wil Liverpool verlaten en flirt openlijk met Inter en Barcelona. Liverpool vraagt veertig miljoen euro voor de Argentijn. Dat bedrag is te hoog voor Inter. Het stelde dan ook voor om Sulley Muntari als gedeeltelijke pasmunt te gebruiken. Onder Jose Mourinho was de Ghanees een vaste waarde, maar Rafael Benitez wil absoluut opnieuw over Mascherano beschikken.

Indien Liverpool Defour niet kan losweken bij Standard, dan heeft het al een heel lijstje van alternatieven klaar. Volgens Juventus heeft de club al geïnformeerd naar Christian Poulsen. Bij concurrent Aston Villa Stilyan Petrov weglokken wordt moeilijk. West Ham heeft al laten weten dat Scott Parker niet weg mag. Lucas Leiva vindt dat er geen nieuwe middenvelder moet worden gehaald: "Ik kan de job aan."
(AN)
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties