Vier Britse spelers naar Antwerp

Dirk Pieters
| 32 reacties
Vier Britse spelers naar Antwerp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie dacht dat de kern van Antwerp compleet was voor het nieuwe seizoen, heeft het serieus mis. De oudste club van het land heeft momenteel vier Britse spelers op bezoek.

Deze vier jonge Britse stagiairs hadden heel wat bekijks op de Bosuil. Het gaat om John Bateman (°3 juni 1989), all-round rechterverdediger Jonathan Crawford (°12 maart 1990), middenvelder Jamie McCluskey (°6 november 1987) en middenvelder Sam Hewson (28 november 1988). 

John Bateman volgde zijn zijn opleiding bij het Schotse Aberdeen. Ook Jonathan Crawford is afkomstig van Aberdeen, maar werd voorheen uitgeleend aan Peterhead. McCluskey speelde eerder in zijn carrière al voor Hibernian, St Johnstone en Wrexham. Toch probeerde McCluskey het nog een stapje hoger, maar kreeg uiteindelijk geen contract bij Partizan Belgrado en het Italiaanse Catania.

Toch wordt het meeste verwacht van Sam Hewson. De middenvelder genoot zijn opleiding bij Manchester United en speelde daar onder Warren Joyce met de reserven. Hij speelde ook voor de Engelse nationale ploeg -19 jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties