Krstajic: ''Geen schrik van Lukaku''

Ruben Philippe
| 12 reacties
Krstajic: ''Geen schrik van Lukaku''
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat er voor Anderlecht een belangrijke Europese wedstrijd op het programma tegen Partizan Belgrado. "Anderlecht is duidelijk favoriet", aldus Partizan-aanvoerder Krstajic.

Met zijn 36-jarige leeftijd is Mladen Krstajic een ervaren aanvoerder. Zo speelde hij onder meer een wereldbeker en heel wat matchen in de Bundesliga. Zijn mogelijk rechtstreekse tegenstander Romelu Lukaku kent hij alvast goed. "Hij is een zeer gevaarlijke speler", aldus Krstajic. "Hij is niet voor niets een zeer begeerde speler in de wereld. Het klopt dat ik negentien jaar ouder ben dan hem. Maar eenmaal ik op het veld stap heeft leeftijd nog maar weinig te betekenen. Het enige wat telt is dat ik geen schrik heb van Lukaku", zo vertelt de aanvoerder in La Dernière Heure.

De leider in de verdediging heeft alvast geen goede herinneringen aan Belgische teams. "We verloren twee maal van Club Brugge. Ik schat de Belgische competitie dan ook hoger in dan die van Servië. In België geeft men de jeugd meer kansen en laten ze hun jeugdspelers minder snel vertrekken, iets wat in Servië wel het geval is", zo meldt de verdediger.

Wat is dan een goed resultaat voor Krstajic? "Elk resultaat. Zelfs een 0-0 gelijkspel zou me al heel gelukkig maken. Anderlecht is duidelijk favoriet, maar wij hebben ook de middelen om het hun moeilijk te maken", besluit de kapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties