Melsele aan de winst tegen Oudegem

Gentil Dossche
| 0 reacties
Melsele aan de winst tegen Oudegem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kop is er af voor Melsele in de Beker van Oost-Vlaanderen. In de laatste schiftingsweek bleef Svelta aan de winnende hand tegen Oudegem, zodat de competitiestart zich iets beter aankondigt.

De thuisploeg nam het openingskwartier voor zijn rekening maar Van den Nieuwenbriel en De Jonghe vergaten af te werken. Aan de overzijde gaat een schot van Gysbrecht voorlangs. Aan het halfuur moet De Vos ingrijpen bij een kopbal van Geeraerts. De Keersmaeker zet een mooie aanval op, krijgt het leder perfect toegespeeld van Geeraerts en De Vos is er aan voor de moeite. Oudegem is aangeslagen en krijgt onmiddellijk een tweede pil te slikken wanneer Geeraerts de bezoekende defensie het nakijken geeft. Op slag van rust laat Van den Nieuwenbriel de kruising trillen.

De bezoekers komen erg gedreven uit de kleedkamers. De Maesschalck bedient Boterberg en die kopt de aansluitingstreffer binnen. Bij Melsele sluipt er enige onzekerheid door de rangen maar de thuisploeg houdt stand. De Vos heeft alle moeite om een knal van Geeraerts van onder de lat te halen. Aan de overzijde kan Van Haecht de meubelen redden op een schot van Van den Broeck. Aan het halfuur mag de thuisploeg een vrije trap nemen en dat is een kolfje naar de hand van De Jonghe. Met een heerlijke krul voorbij iedereen zorgt hij opnieuw voor een dubbele voorsprong. Oudegem geeft zich nog niet gewonnen en Somers moet in de voeten van Van den Broeck. Ook wanneer Ahorukomeyevoor hem verschijnt, houdt de thuisportier zijn netten schoon.

Svelta Melsele: Somers, De Keersmaeker, F. Vermeulen, D. Vermeulen, De Jonghe, Peirsman, Smet, Van den Nieuwenbriel, Van Haecht, Geeraerts, Brokken. Res.: Bral, Van Daele, Trogh, Goossens, Marien

SK Oudegem: De Vos, Van Damme, Ydens, Vermeir, Verhulst, Rosez, De Maesschalck, Van den Broeck, Coppens, Gysbrecht, Boterberg. Res.: De Roeck, De Beule, Ahorukomeye, Declercq

Doelpunten: 38’ De Keersmaeker 1-0; 40’ Geeraerts 2-0; 48’ Boterberg 2-1; 76’ De Jonghe 3-1. Strafschoppen 3-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties