Ook Van Dooren trekt nog naar Lierse

Steurbaut Kersten
| 48 reacties
Ook Van Dooren trekt nog naar Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse heeft in extremis nog een verdediger aan zijn rangen toegevoegd. Kurt Van Dooren komt over van Germinal Beerschot. De speler bevestigde de transfer aan onze redactie.

Van Dooren was op overschot bij Germinal Beerschot. De 32-jarige centrale verdediger werd na zeven jaar in het eerste elftal begin dit seizoen naar de B-kern verwezen. Hij speelde er meer dan 200 wedstrijden en veroverde in 2005 de Beker van België.

Voor Van Dooren is een transfer naar Lierse een terugkeer naar de bron. In 1995 maakte hij bij de Pallieters de overstap van de jeugd naar het eerste elftal.

“We volgden Kurt al een hele tijd”, zegt CEO Neel De Ceulaer. “We hebben op het goede moment kunnen toeslaan, want er waren nog andere ploegen in hem geïnteresseerd. Dat we met 0 op 15 staan, speelt voor hem geen belang.”

“We wisten dat we ons moesten versterken. We hebben beloofd dat we dat zouden doen en hebben ons werk gedaan. Nu is het aan de spelers om zich te tonen. En ik ben er van overtuigd dat ze dat zullen doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties