Witsel en Defour roepen op tot kalmte bij fans

Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Witsel en Defour roepen op tot kalmte bij fans
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Steven Defour en Axel Witsel hebben gereageerd op de supportersheisa bij Standard. Ze roepen op tot kalmte.

"Als je aan een match begint en je merkt dat de supporters je niet steunen, moet je reageren. Iedereen werkt hard om resultaten te halen. Wij voelden ons geviseerd. En bovendien: wie de club aanvalt, valt ook ons aan. Als je als supporter naar het stadion komt, moet je je ploeg aanmoedigen", aldus Defour in HNB.

"Voor de match wisten we van het pamflet en het protest. Met de technische staf en de medische staf hebben we beslist om na de wedstrijd de supporters niet te groeten en naar binnen te gaan. Aan de supporters die het protest niet steunden bieden we wel onze verontschuldigingen aan", pikt Witsel in.

"Iedereen moet beseffen dat we twee magnifieke jaren hebben gekend. Maar die periode is voorbij en nu moeten we bouwen aan een nieuwe ploeg. Dat gaat niet van de ene dag op de andere. De supporters zullen geduld moeten hebben", gaat Witsel verder.

"Als je kritiek hebt, reageer dan na de match. Maar niet tijdens de eerste 25 minuten. Ik kan begrijpen dat de supporters ontgoocheld zijn omdat we gezien het programma meer punten hadden moeten halen. Maar de supporters moeten ook beseffen dat de meeste spelers nog niet op hun beste niveau zijn. Dit is een nieuwe ploeg", sluit Defour af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties