Cartamundi en Pro League lanceren verzamelkaartspel

Cartamundi en Pro League lanceren verzamelkaartspel
Foto: © SC

Speelkaartenproducent Cartamundi lanceert samen met de Pro League de unieke collectie Megakicks, verzamelkaarten die de mooiste momenten van de Belgische eerste klasse vastleggen.

Een onafhankelijke redactie kiest elke week 18 topmomenten uit de Belgische competitie. Die worden op evenveel kaarten vastgelegd en verdeeld in flow packs van zes kaarten. Elke donderdag kunnen verzamelaars in de krantenwinkel terecht voor nieuwe flow packs. Ze kunnen met vrienden en andere voetballiefhebbers ruilen om hun favoriete kaarten te verkrijgen.

"Per speeldag kunnen zes kaarten in het verzamelalbum bewaard worden. Zo bieden we elke supporter de kans om zijn eigen seizoensboek van persoonlijke topmomenten samen te stellen. De verzamelaar kiest zelf welke zes momenten zijn speeldag samenvatten", aldus Chris Van Doorslaer, CEO van Cartamundi. "Op de achterkant van de kaarten staan handige weetjes, nuttige statistieken en interessante quizvragen. Zo kan elke voetballiefhebber zijn eigen verhaal van de huidige competitie opbouwen."

Cartamundi voorziet ook een uniek verzamelalbum om de kaarten te bewaren. Wie een Megakicks-verzamelalbum aanschaft, krijgt er meteen de Megakicks-kaarten van de eerste vijf speeldagen van de Pro League
bovenop.

Naast een selectie van mooiste momenten vindt de voetballiefhebber in elk pakje een extra zevende kaart: een gesigneerde kaart, een kaart met gezichtsverf  in de clubkleuren, een 'peel-off'-kaart of een "golden moments"-kaart.

Met speciale kanskaarten vallen bovendien exclusieve voetbalprijzen te winnen: wedstrijden bekijken van uit de loges, trainingbezoeken, meet and greets met de voetbalhelden, gesigneerde ballen, T-shirts en veel meer.

Ook tijdens voetbalvrije weekends kan er verzameld worden. Dan is het immers tijd voor de Sidekicks, een reeks kaarten die telkens een ander aspect van het voetbal belicht: de trainers, de topschutters, de voetbalkenners, ...

“Voetbal is emotie: kippenvel krijgen bij een prachtgoal, tranen om gemiste kansen. Geen enkele sport beroert wereldwijd zoveel harten, jong en oud”, zegt Ludwig Sneyers, Directeur-Generaal van de Pro League. "Megakicks probeert die emotie en passie, die onvergetelijke momenten, vast te leggen."

Praktische informatie:
Megakicks wordt gelanceerd op 16 september 2010.  Het verzamelalbum is te koop in de krantenwinkels, Delhaize en Carrefour. De verzamelkaarten zullen wekelijks verkrijgbaar zijn in de krantenwinkels.

Verkoopprijs verzamelalbum: € 4,99
Verkoopprijs verzamelkaarten: € 1,99 per flow pack
Elke donderdag in de krantenwinkel!

Megakicks is ook te volgen via www.megakicks.be en op Facebook en Netlog

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties