De Boeck: "Dit komt zeer hard aan"

De Boeck: "Dit komt zeer hard aan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond ging Lokeren in extremis lopen met de drie punten. Daardoor bleef Glen De Boeck voor de zoveelste keer achter met lege handen. Het verlies kwam achteraf heel hard aan.

De wedstrijd was allesbehalve een streling voor het oog. Beide ploegen waren te slordig en van doelkansen was amper spraken. "Een match die totaal op slot zat, terwijl geen van beide ploegen de sleutel in handen had om het open te breken", zo omschreef De Boeck het achteraf poëtisch. 

"Ik vond dat Lokeren beter aan de partij begon, vooral omdat wij er niet in slaagden de bal in eigen rangen te houden", zo ging hij verder. "Zeker in de eerste helft lukte het niet om vijf goede passen na elkaar te geven. Lokeren kon daar echter niet van profiteren, want Kaminski kreeg eigenlijk maar één echt gevaarlijk schot te pareren. Nul-nul was dan ook de logische tussenstand halfweg."

"Ook in de tweede helft hetzelfde scenario. Wij toonden veel te weinig kwaliteit en stapelden de slordigheden op. Al zat er enkele keren wel een kans op een goaltje in. En dan, in de voorlaatste minuut, op het moment dat iedereen zich met een doelpuntenloos gelijkspel leek te hebben verzoend, viel er dan toch nog een doelpunt. Zeer zuur voor ons. Dit komt, zoals ik in het begin al zei, hard aan. Zéér hard", aldus een ontgoochelde De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties