Frans: "Moeten altijd wakker geschud worden"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Frans: "Moeten altijd wakker geschud worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse kon tegen Cercle Brugge geen vervolg breien aan de 4 op 6 tegen Anderlecht en Charleroi. Verdediger Frederic Frans was bijzonder ontgoocheld na het puntenverlies.

“Deze nederlaag was onnodig”, stelt Frans. “We hebben voldoende kansen afgedwongen om hier toch iets te rapen, maar ik vond dat we in de eerste helft te veel naar achteren kropen.”

Eric Van Meir wil meer vechtlust zien. Frans begrijpt zijn trainer. “We moeten precies iedere keer wakker geschud worden. We beginnen nooit goed aan de wedstrijd en een groot deel van de groep beseft dat wel. Maar dit mag eigenlijk nooit gebeuren.”

“Dat ze dan nog scoren op een stilstaande fase, is helemaal klote. Hij is mooi wel mooi binnengetrapt. Dat is het geluk dat wij momenteel niet aan onze zijde hebben. Maar als je tegen Anderlecht een punt kan pakken, moet je zeker iets rapen tegen Cercle Brugge. Ik vond het zeker geen sterke tegenstander.”

Lierse heeft nu twee weken om zich voor te bereiden op de verplaatsing naar Germinal Beerschot. “Dat is misschien niet slecht om de hoofden eens leeg te maken. Ook voor Eric is het een goede zaak. Hij krijgt nu meer tijd om zijn stempel op de groep te drukken. Daarvoor was de tijd na het ontslag van Anthuenis iets te kort.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties