Simons: "Spijtig dat we slechts één punt krijgen"

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Simons: "Spijtig dat we slechts één punt krijgen"
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

Timmy Simons baalde als een stekker achteraf. Toch was hij ook lovend voor de prestatie van de Belgen. “We zijn uiteraard enorm ontgoocheld na die late gelijkmaker, maar we leveren hier vandaag wel een goede prestatie.”

Simons weet dat de gelijkmaker nooit had mogen vallen. “We hadden vandaag een enorme stap kunnen zetten. Zeker na het verlies van Turkije. Al schieten we daar niets mee op als we zelf niet winnen natuurlijk.”

“We hebben echt ontzettend veel kansen gecreëerd. We maken ook vier goals, al hadden het er veel meer kunnen zijn. We speelden enthousiast. Het is spijtig dat we slechts één punt krijgen.”

De gelijkmaker had volgens de middenvelder niet mogen vallen. “Misschien kan je ons het verwijt geven dat we bleven aanvallen. Het was slimmer geweest om alles dicht te metsen en die 4-3 te verdedigen. Dat hebben we niet gedaan, maar we kunnen de tijd niet terugdraaien.”

Over de jonge spelers was Simons alvast lovend. “De toekomst zal uitwijzen of de jonge spelers vandaag onze toekomstige generatie zullen dragen. Ik heb er al veel de revue zien passeren. Maar dat neemt niet weg dat die gasten fantastisch gespeeld hebben. De motivatie en het enthousiasme waren er. Alleen de overwinning ontbrak.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties