De Bruyne: "Lag zaterdag ziek in mijn zetel"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
De Bruyne: "Lag zaterdag ziek in mijn zetel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne slaagde er opnieuw niet in om zijn stempel op de wedstrijd tegen Standard te drukken. De beloftevolle middenvelder van Racing Genk had echter een excuus. “Ik lag zaterdagavond ziek in mijn zetel.”

De Bruyne kampte met een griepje, maar stond tegen Standard toch aan de aftrap. “Ik wilde absoluut spelen”, zegt de Rode Duivel. “Voor de wedstrijd heb ik nog enkele pillen genomen, maar na een uur spelen was het vat volledig af. De kracht was weggespoeld.”

Over de eerste helft hield De Bruyne toch een goed gevoel over. “Ik zat niet slecht in de wedstrijd en heb hard gewerkt. Dat ik net voor de rust nog een assist kon afleveren, doet me veel deugd.”

Racing Genk behoudt thuis het maximum van de punten en zet de concurrentie op een grotere achterstand. “Vorig jaar lukte het thuis bijna nooit, nu loopt het als een trein. Het is een echte droom. De kloof wordt groter, maar de punten worden nog door twee gedeeld en ook wij kunnen nog punten verliezen.”

Met nog vier speeldagen te gaan, komt de herfsttitel in zicht. “Dat zou alvast heel mooi zijn. Het ziet er toch goed uit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties