Delorge: "Als ze Brepoels in vraag stellen, is er opstand"

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Delorge: "Als ze Brepoels in vraag stellen, is er opstand"
Foto: © SC

Volg STVV nu via WhatsApp!

STVV verloor zes wedstrijden op rij, maar trainer Guido Brepoels moet zich niet te veel zorgen maken over de steun van de spelersgroep. “Hier kan de trainer niets aan doen”, is kapitein Peter Delorge duidelijk.

Na twee boerenjaren maakt STVV kennis met de andere zijde van de medaille. “Als je zes keer op rij verliest, is het logisch dat de trainer ter discussie wordt gesteld”, zegt Delorge in HNB. “Maar hier kan de trainer er niets aan doen. Integendeel.”

Brepoels krijgt zelfs veel steun. “Hij is het beste wat deze club de laatste jaren overkomen is. Als het bestuur de trainer in vraag stelt, zal de spelersgroep in opstand komen. De club moet zo snel mogelijk een signaal geven en het vertrouwen in de trainer bevestigen.”

Delorge toont ook begrip voor de ontgoocheling bij de fans. “Een STVV-supporter laat zijn ploeg niet in de steek. Daarom is het jammer dat wij die mensen ontgoochelen. Ze hebben de degradatie al eens meegemaakt en dat was toen een drama voor de stad. Zaterdag tegen Charleroi wordt het een strijd op leven en dood.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties