Lille ontvangt Cercle met koude schotel en 20 stewards

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Lille ontvangt Cercle met koude schotel en 20 stewards
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Kempense Lille viert vandaag een hoogdag. De vierdeklasser ontvangt vanavond Cercle Brugge, de revelatie bij de grote jongens.

Lille heeft al een lang bekerparcours achter de rug. Vosselaar, VC Herentals, Couillet-La Louvière, Dender en Peruwelz. Allen moesten ze eraan geloven.

“Dat we vanavond Cercle Brugge mogen ontvangen, is een verdienste die we zelf hebben afgedwongen”, zegt Steven Lauwers, verdediger bij de vierdeklasser. “We gaan onze huid duur verkopen, maar we zijn realistisch. Als we sneuvelen, willen we dat in alle eer doen.”

“Dit is een unieke hoogdag”, zegt voorzitter Jef Proost in de kranten. “Normaal spelen we voor 300 mensen, maar vanavond worden dat er meer dan duizend. En er is zelfs eten voor de VIP’s. Een koude schotel. En er zijn zelfs twintig stewards.”

Cercle Brugge, vorig seizoen bekerfinalist, is alvast op zijn hoede. “Ze zullen ons met getrokken messen opwachten”, weet Arnar Vidarsson. “We mogen die mannen niet onderschatten.” De jongens van Bob Peeters zouden echter geen probleem mogen hebben met de vierdeklasser.

Wat denkt BWIN over de match?

Cercle Brugge is natuurlijk favoriet. KFC Lille kan daarentegen een mooie stuiver opleveren als u geld inzet op een Kempense zege. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Cercle Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 172,5 euro bij een gok van 150 euro.

Durft u wedden dat KFC Lille wint, dan scoort u 2025 euro bij Bwin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties