Rupel Boom met vier ex-spelers Lierse op zoek naar stunt op het Lisp

Jarryd Naegels
| 6 reacties
Rupel Boom met vier ex-spelers Lierse op zoek naar stunt op het Lisp
Foto: © SC

Lierse staat vanavond voor de derby tegen Rupel Boom. Bij de Steenbakkers spelen maar liefst vier spelers met een verleden bij de Pallieters. Lierse zit vooral al met Eupen in het hoofd.

Rupel Boom kijkt alvast reikhalzend uit naar het duel met Lierse. Joren Dom weet dat het een speciale wedstrijd zal zijn. “Ventose, Poorters, Mertens en De Troetsel hebben een verleden bij Lierse. Die gasten gaan supergemotiveerd zijn voor deze derby. We hebben daar niets te verliezen.”

Kapitein bij Lierse Frederic Frans weet dat het een zware klus zal worden. “Die ex-spelers gaan inderdaad extra gemotiveerd zijn. Ze gaan vrijuit spelen.”

“Voor ons is de confrontatie met Rupel de ideale voorbereiding voor het duel tegen Eupen. Het zou niet slecht zijn om is in eigen huis te winnen. We wachten nu al zes maanden op een thuisoverwinning.”

Wat denkt BWIN over de match?

Lierse is natuurlijk favoriet. Rupel Boom kan daarentegen zorgen voor een mooie stuiver als u daar geld op zet. U krijgt van ons 150 euro gratis om op deze match in te zetten. Schrijf u in via deze website en gok voor 150 euro gratis.

Lierse wint en u hebt 150 euro gratis gewed: u krijgt 210 euro van BWIN.

Als Rupel Boom wint, dan hebt u 937.5 euro gescoord bij BWIN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties