Jonckheeres geduld met Koster geraakt op

Dennis Smeyers
| 112 reacties
Jonckheeres geduld met Koster geraakt op
Foto: © SC

Club-voorzitter Pol Jonckheere is altijd al een fervent voorstander geweest van zijn trainer, de Nederlander Adrie Koster. In Het Laatste Nieuws maakt hij echter duidelijk dat de sportieve malaise wel stilaan moet ophouden.

Jonckheere zoekt de fout voor het sportieve falen vooral bij de spelersgroep, die naar zijn mening niet volwassen en professioneel genoeg zijn. De voorzitter blijft dan ook achter zijn trainer staan. "Hij is een verademing voor het Belgische voetbal, en hij is een echte gentleman. Niet iemand met een agressieve stijl naar scheidsrechters of tegenstanders toe."

"Maar laat mij duidelijk zijn dat de trainer dringend de wisselvalligheid uit de ploeg moet krijgen", verduidelijkt Jonckheere. "Ik geloof in zijn ervaring en talent maar mijn geduld is niet oneindig. De héle technische staf moet daarbij zijn verantwoordelijkheid nemen."

Het gaat niet goed met Club Brugge, het verloor afgelopen weekend al voor de vijfde keer, en staat nu op een negende plaats met maar liefst tien punten achter op koploper Racing Genk. Zondag wacht de topper tegen Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties