Marcos: "Club heeft het altijd moeilijk tegen Standard"

Nico Wieme
| 13 reacties
Marcos: "Club heeft het altijd moeilijk tegen Standard"
Foto: © SC

Voor Marcos Camozzato was de wedstrijd tegen Standard iets speciaals. De rechtsachter van Club maakte deze zomer de overstap van Luik naar Brugge en stond voor het eerst tegenover de ploeg waarmee hij twee titels won. "Daar heb ik niet echt aan gedacht."

Marcos Camozzato was de eerste Clubspeler die verscheen in de mixed zone van het Jan Breydelstadion. De Braziliaan gaf tekst en uitleg over de wedstrijd tegen zijn ex-team. "Dit was een geladen match. Beide teams hebben kansen genoeg gehad om het laken naar zich toe te trekken. Die 2-2 is een juist resultaat, maar het maakt mij niet gelukkig. Winst was het enige waarmee we tevreden konden zijn."

Zoals de voorbije jaren had Club het ook nu niet onder de markt met Standard. "Club heeft het altijd moeilijk tegen Standard. Toch hebben we er alles aan gedaan om de drie punten thuis te houden. Wij gaan altijd voor de drie punten, zelfs als we slecht spelen."

Herinneringen

Marcos kwam ook nog even terug op zijn periode bij de Rouches. "Ik heb er drie jaar en een half gespeeld en ik heb twee titels met Standard gewonnen. Op voorhand heb ik daar wel even bij stilgestaan, maar eens de match begon heb ik er niet meer aan gedacht. Dan lag mijn focus op de wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties