Clement: "Probleem ligt niet bij De Boeck"

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Clement: "Probleem ligt niet bij De Boeck"
Foto: © SC

Germinal Beerschot zit diep na de 4-0-pandoering op KV Kortrijk. Krijger van vele oorlogen Philippe Clement (foto) vindt dat het probleem van de Ratten bij de spelers ligt en niet bij coach Glen De Boeck.

"Je moet eens kijken naar de namen die aan de aftrap stonden op Kortrijk. Het zijn allemaal spelers die al erg goede wedstrijden hebben gespeeld in de hoogste klasse. Het kan toch echt niet dat we met dit spelersmateriaal niet beter kunnen doen?", vraagt Philippe Clement, zaterdagavond bezig aan zijn 350ste match op het hoogste niveau, zich af.

Clement neemt het ook op voor coach Glen De Boeck die ongetwijfeld ter discussie staat op Het Kiel. "Hij steekt er alle energie in om de mentale weerbaarheid bij de spelers te verhogen. Ik heb er geen idee van wat Glen en de rest van de technische staf nog meer kunnen doen. Sinds mijn terugkeer naar Antwerpen is dit al mijn derde trainer. Allemaal botsten ze op hetzelfde probleem. Als speler moet je bereid zijn je kop ervoor te leggen. Ik zag dat niet in Kortrijk. Het wordt hoog tijd dat sommige jongens opstaan", besluit Clement in HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties