Kouemaha ontkent bezoek aan Sportpaleis

Nico Wieme
| 38 reacties
Kouemaha ontkent bezoek aan Sportpaleis
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dorege Kouemaha is nog maar een schim van de gevaarlijke spits die hij vorig seizoen was. Ook tegen Cercle bakte de Kameroener er niet veel van. De Clubspits kon er echter niet om lachen dat hij zogezegd gespot was tijdens een concert van Faithless.

Club Brugge vindt zijn draai niet en dan gaat men op zoek naar schuldigen. Zo beweerden enkele supporters tijdens de Brugse derby dat Dorege Kouemaha aan de vooravond van de match in het Sportpaleis was gezien tijdens een optreden van Faithless. Nadat er enkele weken geleden foto's opdoken van een feestende Ivan Perisic in de Carré, kon Club een nieuw incident missen als kiespijn.

Na de 0-1-nederlaag tegen Cercle vroegen wij eerst Daan Van Gijseghem om een reactie. "Is Dorege in het Sportpaleis geweest? Daar weet ik niets van. Als het zo is, dan draagt dit bij tot het gebrek aan efficiëntie dat we vandaag gezien hebben. Het is zijn probleem. Akkoord, ook ons probleem. Dorege is een belangrijke speler voor ons, maar niet alleen hij."

Kouemaha zelf liet lang op zich wachten, maar verscheen uiteindelijk ook nog op het appel. De bonkige blauw-zwarte spits had moeite om zijn woede te bedwingen toen hij geconfronteerd werd met dit verhaal. "Daar is niets van aan. Ik was helemaal niet op het concert van Faithless. Ik heb de match tegen Cercle thuis voorbereid, zoals ik dat bij elke andere match doe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties