Witsel ontmoeten is geen prioriteit voor Wasilewski

Bram Coenen
| 53 reacties
Witsel ontmoeten is geen prioriteit voor Wasilewski
Foto: © SC

Axel Witsel liet vorige week weten Marcin Wasilewski te willen ontmoeten in verband met zijn blessure. Anderlecht laat nu echter weten dat dergelijke ontmoeting geen prioriteit is voor de Poolse verdediger.

Marcin Wasilewski liep op 30 augustus 2009 een open beenbreuk op na een vreselijke tackle van Axel Witsel. De middenvelder van Standard liet vorige week nog noteren 'Wasyl' te willen ontmoeten, nu die terug speelkaar is. "Ik ben blij dat hij opnieuw kan spelen", reageerde Witsel. "Ik ben bereid om hem te ontmoeten, als hij dat wil."

Wasilewski zelf spreekt voorlopig nog niet met de pers, maar zijn werkgever Anderlecht liet vandaag via een officiële persmededeling weten dat een ontmoeting met Witsel momenteel geen prioriteit is voor de Poolse verdediger. "We hebben via de media kennis genomen van de intentie van Witsel, maar Wasilewski is niet persoonlijk gecontacteerd geweest", klinkt het bij Anderlecht. "Wasilewski heeft ook nog geen standpunt ingenomen. Zijn eerste bekommernis is nu speelklaar zijn en blijven..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties