Ceulemans: "Ik ben beschaamd"

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Ceulemans: "Ik ben beschaamd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontgoocheling droop na de wedstrijd tegen Germinal Beerschot van Jan Ceulemans zijn gezicht. Hij voelde zich zwaar in de steek gelaten door zijn spelers. “We mogen tevreden zijn met een punt.”

“Ik ben beschaamd”, opende Ceulemans zonder omwegen zijn persbabbel, “in wat mijn spelers de eerste helft hebben laten zien. Dat was eerste klasse onwaardig. Gelukkig speelde er nog één iemand wep op niveau, onze doelman. Als die er niet was, dan was de match al lang gespeeld.”

“Na de 1-0 stonden we er een tikje beter voor, maar we maken geen aanspraak op de winst vanavond. We mogen zelfs tevreden zijn dat we een punt thuis houden, want dat verdienen we niet. Wat we vanavond op de mat gebracht hebben, was gewoon te weinig.”

Westerlo glijdt de laatste weken naar beneden in het klassement. “Je kan alleen matchen winnen als iedereen voor elkaar werkt en zijn taken uitvoert. Dit is zeer jammer, want we speelden tegen een ploeg zonder vertrouwen. Maar wij hebben ze een duwtje in de goede richting gegeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties