Vanden Borre: "Ik zal niet meteen titularis zijn"

Fabian Morren
| 24 reacties
Vanden Borre: "Ik zal niet meteen titularis zijn"
Foto: © SC

Anthony Vanden Borre kan in januari zijn debuut maken voor Racing Genk. "Ik wil alle problemen van vroeger achter me laten. Enkel het voetbal telt nog", aldus de 23-jarige verdediger in Sport/Voetbalmagazine.

In november liep Vanden Borre tijdens een oefenwedstrijd een blessure op aan de adductoren. Het verdict was hard: twee maanden out. "Ik ga er alles aan doen om er tegen 22 januari te staan. Mijn herstel verloopt beter dan verwacht: vanaf deze week kan ik terug meetrainen met de groep. Het doel is om tijdens de winterstage in Turkije mee te kunnen spelen in de oefenwedstrijden."

"Ik besef goed genoeg dat ik in januari niet meteen titularis zal kunnen zijn", is de voormalige speler van Anderlecht realistisch. "Er staat op dit moment een ploeg die goed draait. Daarnaast zal ik waarschijnlijk zelf niet meteen mijn beste niveau halen. Het wordt knokken voor een basisplaats, maar ik heb er enorm veel zin in."

Vanden Borre hoopt zijn carrière bij Genk weer op de rails te krijgen. "Genk kan de perfecte tussenstap zijn om opnieuw open te bloeien als speler. Daarnaast speelt de aanwezigheid van Frankie Vercauteren een belangrijke rol. Zonder hem was ik waarschijnlijk nooit naar Genk gekomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties