Leekens: "Ik zal zeker niet eerste elftal van Club trainen"

Steurbaut Kersten
| 29 reacties
Leekens: "Ik zal zeker niet eerste elftal van Club trainen"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het was een opvallend statement van de supporters van Club Brugge. Ze telden maar liefst 4.600 euro neer voor Music For Life, in ruil voor een training onder leiding van Georges Leekens. “Dat is extravagant veel geld”, aldus de bondscoach.

Met hun actie willen de blauw-zwarte fans het beleid van het huidige bestuur van Club Brugge aankaarten. Leekens zal echter niet de taak van Adrie Koster overnemen. “Ik zal zeker niet het eerste elftal trainen”, maakt Leekens duidelijk in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Er is ook geen contact geweest met Club Brugge. Ik wil, als teken van waardering naar een collega toe, niet tussenkomen in de polemiek tussen de club en Koster.”

Leekens wil echter wel een mooie inspanning leveren. “Het is een mooie waardering van de Brugse fans naar mij toe, maar het goede doel blijft het belangrijkste. De fans sparen al het brood uit hun mond om iedere week naar het stadion te komen en zamelen nu zoveel geld in voor het goede doel”, uit Leekens zijn bewondering.

“Ik zal met mijn volledige technische staf een training geven aan ‘De Kraks’, een groep autistische kinderen die onder de naam van Club Brugge spelen”, aldus de bondscoach. “Zo kunnen we twee goede doelen combineren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties